martes, 27 de mayo de 2014

FOTOMONTATJE EN GIMP

He agafat un caball i he posat la foto d'un nen sobre el caball. Després he agafat la foto dun gos i l'he posat demanera que sembli que està entre les cames del caball. He agafat les fotografies fàcils mes que res pe paisatge i el del caball com no havia de fer res he agafat una foto ambel paisatge bonic.

martes, 29 de abril de 2014

martes, 18 de marzo de 2014

LOGO

He decidit fer un logo de tecnologia perque com ho estem fent en la classe de tecno. Ho he fet en el programa inskape que es pot fer moltes coses: rodones, espirals,cuadrats, .......
Aquest logo ho aplicaria per a alguna tenda  d'infòrmatica.

martes, 11 de febrero de 2014

POP ART


Vaig agafar una imatge del google. Després vaig copiar la foto i la vaig enganxar al programa '' inkscape''. A partir d'aquest punt vaig estar probant coses . A la foto anava sortin capes de colors i després les vaig  posar els colors que jo volia. Per a fer-li una miqueta d'adorn vaig fer unes rodones dels colors de ,les flors i les vaig anat colocant de dos en dos. Quan vaig acabar vaig copiar-lo tot i ho vaig enganxar al blogger.

Aquest quadre ho he fet seguint la corrent pictòrica del pop art. La mateixa imatge la he dividit en 4 imtges i he jugat amb els colors. Les diferents parts eren mes grans però les vaig  posar una miqueta mes petites per a que  no m'he ocupes molt de lloc. Aquest ha sigut el resultat.